Bij SNV zijn we begaan met onze klanten, zo ook met u.

We kunnen er momenteel niet omheen, dagelijks worden we met onze neus op de feiten gedrukt wat de energieprijzen betreft. De prijzen van gas en elektriciteit swingen momenteel de pan uit en volgens de laatste berichtgeving hebben we het plafond nog niet bereikt. Door de maatregelen die getroffen werden door Europa tegenover Rusland, in het kader van de oorlog tegen Oekraïne, heeft Rusland de gaskraan dichtgedraaid, waardoor het aanleggen van de reserves voor deze winter zo moeilijk verloopt.

Veel mensen zijn op zoek naar posten binnen het huishouden waarop kan gespaard worden.

Maar veel zijn er niet. Op onze dagelijkse rituelen zoals douchen/baden, eten en drinken en onze auto voorzien van brandstof als we moeten gaan werken kunnen we niet zoveel uitsparen, hoogstens enkele euro's. Maar misschien kanSNVook wel zijn steentje bijdragen in uw zoektocht naar besparings-mogelijkheden. Namelijk, op uw verzekeringen...

Uit ervaring weten wij dat het bij doorvoeren van een optimalisatie van de verzekeringsportefeuille er

tot enkele 100-en euro's kan bespaard worden op jaarbasis, dit afhankelijk van de portefeuille.

Zoals u weet heeft SNV-Insurance de toegang tot bijna alle in België erkende en geregistreerde maatschappijen en werken wij niet zoals commerciële banken of verzekeringsagenten waarbij alle verzekeringen bij één en dezelfde maatschappij geplaatst worden, dit onder het mom van :


"als alle polissen bij dezelfde maatschappij zitten krijg je een mooie korting".


Neen, ook op vlak van verzekeringen biedt SNV 100% maatwerk, net zoals bij de woonkredieten.
Eén maatschappij die sterk is op alle verzekeringsfronten bestaat niet, vandaar dat een portefeuille bij SNV bestaat uit polissen bij verschillende maatschappijen. Gediversifieerd telkens volgens de specialiteit van de maatschappij enerzijds en uw persoonlijke behoeften anderzijds, dit steeds aan het beste tarief !

SNV verzekeringsklanten namen reeds de proef op de som en vergeleken de prijzen van hun verzekeringen met de concurrentie, en steeds werd bevestigd dat ze op een ander niet goedkoper konden krijgen.


"Wenst u ook te besparen op uw verzekeringen ?"
"Wenst u ook een optimalisatie van uw polissendoor te voeren ?"


Interesse ? Neem dan snel contact op met ons, dit doen wij graag volledig vrijblijvend voor u.
Zien we dat u goed verzekerd bent aan een correcte prijs dan zullen wij dit graag bevestigen, zien we dat het beter kan dan voeren wij de optimalisatie uit.

Wij helpen u graag om jaarlijks toch wat te kunnen besparen teneinde deze winter niet in de kou te moeten zitten.