SNV-Insurance, al uw verzekeringen op maat!

SNV-Finance’s manier van werken gaf onze klanten zoveel vertrouwen en voldoening dat de vraag werd gesteld of jullie ook bij ons terecht konden voor verzekeringen?

Dit vertrouwen stond mee aan de wieg van SNV-Insurance

Vandaag willen we met SNV-Insurance onze klanten dezelfde service geven als met SNV-Finance, namelijk een no-nonsens aanpak en hiermee keuzes aanbieden uit diverse producten van verschillende maatschappijen, alles op een rijtje kunnen vergelijken en er deze uitkiezen die voldoen aan jullie behoeften.

Om deze service op een correcte en professionele wijze te kunnen aanbieden drong de oprichting van een nieuwe tak binnen SNV zich op. Een aparte entiteit gericht op de verzekeringsmarkt met een specialist ter zake aan het hoofd van SNV-Insurance.

Hiervoor ging de keuze unaniem naar Dhr. Verbeken Dimitri, verzekeringsadviseur sinds meer dan 20 jaar, ervaring met heel wat maatschappijen en een echte specialist ter zake.

De website van SNV- Insurance voldoet 100% aan de nieuwe Europese MiFid wetgeving en staat volledig ten dienste van onze klanten. Klanten zullen er aan de hand van hun klantennummer een paswoord en login kunnen aanmaken, waarmee ze kunnen inloggen via de site en zo een beeld krijgen van alle actieve polissen, lopende bij SNV-Insurance. Tevens vindt u als klant of potentiële klant alle info-fiches van alle producten van al onze verzekeringspartners.

Bij eventuele schade kan u als klant eveneens de volledige procedure van aangifte tot en met uitbetaling kunnen volgen. Tevens voorzien wij een centraal noodnummer waar onze klanten 24/7 terecht kunnen ingeval van schade.

Neem gerust een kijkje op onze website: www.snv-insurance.be

Onze partners: