alt-SNV-Finance

Overweegt u de aankoop van een nieuwbouwproject dan bent u bij SNV-Finance aan het juiste  adres !


Sinds jaar en dag heeft SNV een samenwerking met gerenommeerde bouwbedrijven en projectontwikkelaars waardoor wij dé referentie geworden zijn in het financieren van nieuwbouw. Stefaan is zich zowaar gaan specialiseren in financiële oplossingen voor nieuwbouw. Ons succesverhaal is de oplossing voor 60- 65-plussers die hun woning willen ruilen voor een appartement maar veelal bij hun huisbank geen oplossing geboden krijgen. Eerst verkopen, dan kopen krijgt men meestal te horen.

Niets van, SNV biedt hiervoor een oplossing op maat.


Of het nu gaat over de aankoop van een woning in een project of bouwen op uw eigen grond of de aankoop van een nieuwbouw appartement, SNV biedt steeds de betere oplossing op maat.


Bent u jong of net wat minder jong, heeft u veel eigen middelen of net niet, moet u overbruggen omdat uw woning nog moet verkocht worden, contacteer ons, wij bieden u een voorstel op maat aan.


Voor klanten die op vandaag nog over een woning beschikken en toch willen intekenen voor een nieuwbouwproject, met latere oplevering, bieden wij een financiële oplossing aan waarbij klanten steeds kunnen blijven wonen in het huidig pand tot aan de oplevering van de nieuwbouw ! UNIEK !

Opgelet, lenen kost ook geld !