Welke Hypotheken kan u bij SNV-Finance bekomen? Bent u jong of iets minder jong, beschikt u over eigen kapitaal of net niet, bent u momenteel eigenaar of huurder? Steeds biedt SNV-Finance u een voorstel op maat!

Niet altijd is de laagste rentevoet de goedkoopste lening, maar dikwijls creëert de juiste constructie van uw lening meer mogelijkheden en gemoedsrust.

Bent u reeds eigenaar? Dan zal een correcte overbrugging belangrijk zijn! Huurt u op vandaag een woning ? Dan zal bij een aankoop met verbouwingen of een nieuwbouw een uitstel van betaling belangrijk zijn, enz…

Bent u jong en staat u in het begin van uw carrière? Dan is een aflossingsplan op maat en in functie van uw inkomen belangrijk.

Beschikt u echter over voldoende eigen kapitaal om de quotiteit laag te houden dan toetsen wij graag voor u de markt af naar de laagste rente.

De correcte hypotheek, telkens in functie van uw behoeften. Voor ons is elke klant uniek en elk dossier een nieuwe uitdaging.

“Wij bieden correcte en concrete oplossingen, ook voor dossiers met beperkte eigen inbreng, waardoor de stap naar een eigen woning wel haalbaar wordt.”

Waarvoor kan u bij SNV-Finance terecht?

– Kopen of bouwen
– Verbouwen
– Maandlast laten dalen